هزاران گونه قارچ صدفی با رنگ ها، شکل ها و اندازه های مختلف وجود دارد. از آنجایی که برخی از قارچهای وحشی میتوانند باعث ناراحتی معده یا واکنشهای آلرژیک شوند، یا حتی ممکن است سمی باشند.
مطمئنترین شرط شما این است که به انواع سوپرمارکتها پایبند باشید و از چیدن و خوردن قارچهای وحشی خام خودداری کنید.
قارچ دکمه ای معمولی (Agaricus bisporus) رایج ترین قارچ در ایالات متحده است که ملایم ترین قارچ را دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته خورد.
انواع دیگر قارچ های موجود برای فروش عبارتند از:
Chanterelle: کلاه به شکل شیپور طلایی مواج است
کرمینی (بچه بلا): قارچ پورتوبلو جوان تیره و سفت است
انوکی: ساقه های بلند و نازک سفید با کلاهک های سفید کوچک که به صورت خام یا پخته خورده می شوند.
Maitake: سر که شبیه برگ های گلدار است
مورل: کلاهک به شکل مستطیلی فرورفته اسفنجی است
صدف: کلاهی ظریف به شکل بادبزن
Porcini: کلاهک گرد قهوه ای مایل به قرمز با ساقه استوانه ای ضخیم
پورتوبلو: یک کلاه ضخیم قهوه ای بزرگ با طعم آبدار غنی که به خوبی به عنوان جایگزین گوشت عمل می کند.
شیتاکه: کلاه چتری قهوه ای تیره با ساقه نازک کرم رنگ.
قارچ هایی که به طور ویژه با اشعه ماوراء بنفش درمان شده اند ممکن است برچسبی در جلوی بسته بندی داشته باشند که روی آن نوشته شده است: “UV-treated” یا “غنی از ویتامین D” یا میزان دقیق ویتامین D موجود در آنها را نشان می دهد.
ظرافت گران قیمت او که معمولاً برای غذاهای رستوران رزرو می شود، نوعی قارچ است که به طور کلی به عنوان قارچ طبقه بندی می شود.
اگرچه تفاوت های جزئی وجود دارد. ترافل ها در زیر زمین و به ریشه درختان می رویند، در حالی که قارچ ها در بالای زمین رشد می کنند.
آنها ساقه ندارند، که متمایز از سایر قارچ ها است و شبیه یک سیب زمینی کوچک قهوه ای رنگ است. ترافل برخلاف طعم ملایم خاکی یا حتی خنثی قارچ ها می تواند طعم و عطر قوی داشته باشد.
قارچ های معمولی در تمام طول سال رشد می کنند، در حالی که ترافل ها فصل رشد کوتاهی دارند. برخی از ترافل ها بسیار گران هستند.
هزاران دلار در هر پوند، مانند ترافل سفید که حدود 3 ماه از سال رشد می کند و یافتن آن در زیر زمین دشوار است.
به دلیل نادر بودن و قیمت بالای آنها، ممکن است به صورت کم به عنوان براده های تازه سرو شوند یا در سس ها ریخته شوند، و اغلب با غذاهای غنی از پنیر و گوشت همراه می شوند.